arbetskläder Västerås

Så gör ert företag marknadsföring

Har ni ett företag och vill synas mer när ni antingen är ute på uppdrag och möter era kunder eller vill att era kunder ska kunna vända sig till er i er butik, restaurang eller café. Då är arbetskläder med ert företags logotype och slogan ett måste, mer eller mindre. Om personalen bär arbetskläder med ert tryck på, så är det väldigt bra reklam för företaget och det underlättar även för kunderna att veta vem de ska vända sig till.

Låt personalen bära arbetskläder med logo på

Om ni har ett hantverkarföretag och hantverkarna bär ert företags logotype på jackor, arbetsbyxor, hjälmar, t-shirts och andra arbetskläder så ser kunderna vilka ni är och identifierar hantverkarna med ert företag. De blir levande reklampelare på det sättet. Andra både kunder och andra ser vilket företag som arbetar på de olika arbetsplatserna. Dessutom bör ju alltid alla företagsbilar ha dekaler med företagets logotype och slogan, så att alla kunder och allmänhet ser och blir medvetna om företaget.

G reklam med kläder och saker

Att trycka upp ert företags logotype på dekaler, strandflaggor, roll-ups, trottarstannare och skärmar är andra bra sätt att göra reklam på om ni är på mässor, konferenser eller bara rör er på stan så ser alla ert företags logotype, vilket är viktig marknadsföring. Man kan även trycka upp logotype på pennor, muggar, vattenflaskor, kuvert och väskor som man antingen kan ge bort eller som personalen kan bära.