Hyr fotobås till festen

En gång i tiden var fotobås det mest osexiga som fanns. De fanns på järnvägsstationer, och ofta också i nån bortglömd, illa ljussatt korridor i ett tråkigt köpcentrum. Så är det inte längre. Idag betraktas fotobås som något kul och spexigt. 

Att hyra fotobås till sin fest har blivit allt mer populärt. Det livar upp, och kan ge många roliga minnen, både för de som kliver in i fotobåset, och för den som arrangerar festen. Dessutom får man ju med sig ett fysiskt minne, i form av remsan från fotobåset. Men hur kommer det sig att det blivit så populärt med just fotobås? Kan Apple ha haft ett finger med i spelet?

Började allt med PhotoBooth?

Hyra fotobås

Sedan ungefär mitten av 2000-talets första decennium har MacBooks nästan blivit det självklara datorvalet bland studenter, journalister och kreativa personer i allmänhet. Kort sagt i grupper som har stor påverkan på resten av samhället, när det handlar om trender.

Att MacBooken blev så populär handlar till stor del om dess design, samt om en massiv marknadsföringskampanj från Apples sida. Dessutom fick datorn draghjälp av en annan produkt: iPoden. Det var denna som gjorde att många fick upp ögonen för Apple. 

Den som köper en dator från Apple får många program på köpet. Dessa är sällan de bästa på marknaden, men inte heller de mest svåranvända. Exempel på sådana program är iMovie, GarageBand och PhotoBooth.

PhotoBooth är helt enkelt ett digitalt fotobås, som använder datorns webbkamera och gör det möjligt att lägga på olika effekter. Även om nyhetens behag kanske försvann ganska snabbt visade programmet att det är kul med fotobås. 

Ingen skulle dock komma på idén att ställa upp en dator på en fest, för att deltagarna ska kunna ta roliga bilder. Där behövs något större, mer fysiskt (och svårstulet) och inte minst festligare. Lösningen är ett fotobås som går att hyra.

50 thoughts on “Hyr fotobås till festen

 1. Pingback: metronidazole dmso
 2. Pingback: max dose cymbalta
 3. Pingback: allopurinol use
 4. Pingback: dosage of celebrex
 5. Pingback: augmentin pill
 6. Pingback: robaxin price
 7. Pingback: tadalafil sunrise
 8. Pingback: ivermectin 5 mg
 9. Pingback: trazodone 100mg
 10. Pingback: cephalexin class
 11. Pingback: order nolvadex

Comments are closed.