Tandblekning

144854.0x0

 

Skinande vita tänder på en lunchrast! Det är faktiskt möjligt! Genom en snabb tandblekning kan du snart blända dina vänner och kollegor med vackra och bleka tänder. Tandblekning är ett snabbt kosmetiskt ingrepp som du kommer ha användning av under lång tid framöver. Så ta chansen att överraska din omgivning med dina vita tänder!

Bleka tänderna inför möte?

Att mötas av ett vackert skinande leende med vita tänder är något som värmer alla. Möt nya och gamla bekanta med ett härligt leende som lyser upp omgivningen.

Tandblekning – Metod & Kvalitet

Efter behandling med tandblekning avråder vi alla våra kunder att äta eller dricka mörka drycker under 24 timmar efter behandlingen. Man bör även undvika tobak det första dygnet efter tandblekning. Ska man dricka någon form av mörk vätska bör du använda ett sugrör. Resultatet av din tandblekning kan bevaras ett drygt år om man håller en god tandhygien. Tandblekning är egentligen ett kosmetiskt ingrepp som tar bort fläckar och missfärgningar från dina tänder. Den metod som vi använder är helt fri från komplikationer. En majoritet av våra kunder känner ingen smärta alls och ett fåtal känner av en mild smärta.

 

                                                                              

Snabb, säker och trygg behandling 

Det finns ingen tvekan om vår patenterade formel – det är den säkraste, snabbaste och mest effektiva metoden för tandblekning på marknaden.

Behandlingen

 

Steg 1             Vi mäter vilken nivå av nyans dina tänder har innan behandlingen.step1s

Steg 2             Vi placerar en Smile Stockholm Patented Gum  Shield i din mun.

step2s

 

 

När peroxid kombineras med med fukt i munnen ger den ifrån sig hydroxyl-radikaler som penetrerar cellstrukturen och får tänderna att släppa fläckar som har byggts upp över tid.

Vi placerar en Smile Stockholm Patented Gum  Shield i din mun.

Värme tillförs via exklusiva Smile Stockholm 5000K LED Daylight. Du märker det knappt, men 5000K Daylight underlättar frigörandet av de kraftfulla hydroxyl-radikalerna.

 

Steg 3step3s

Vi väntar 15 minuter medan dukopplar av i en av våra bekväma stolar

Genom att exponera dina tänder och den indragna peroxiden till blåa ljuset från Smile Stockholm 5000K LED Daylight accelereras step6s2omvandlingen av väteperoxid till kraftfulla, bleknande hydroxylradikaler. Vår flexibla tandskena fungerar som en lins för att fokusera ljuset.step6s2

 

 

 

 

 

 

Steg 4 -Utstrålning  step7n

Njut av känslan i att känna dig mer säker i ditt nya leende

Exponeringstiden är nyckeln till effektiv blekning. Smile Stockholms revolutionerande teknik kommer att lysa upp ditt leende på så lite som 15 minuter! Behåll ditt leende med White ICE-produkternas verkan bara några minuter om dagen.

Speciellt tack till Dani Karlsson

– Miss Sweden 2010!

Kunder

Tillsammans med dig hjälper vi dig fram till en lyckad och billig lösning för din tandblekning. Kontakta oss med eventuella funderingar och tankar om du funderar på att bleka tänderna.

Våra experter hjälper gärna till med att finna en passande lösning. Välkommen!

 

Ett perfekt leende kostar

15 min tandblekning  1895 kr

30 min  tandblekning  2950 kr

White Ice Maintenance Stick  595 kr

White Science Active Toothpaste  125 kr